Werken in Business Services

Ondersteun de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen

Office Atrium

100 markten wereldwijd moeten optimaal gebruik kunnen maken van onze geneesmiddelen. Business Services zorgt ervoor dat Novartis daarvoor de juiste mensen en middelen heeft.”

Bij Business Services bouw je mee aan de reputatie van Novartis in de wereld. Als medewerker zorg je er mee voor dat onze organisatie draait als een geoliede machine.

Financiële gezondheid (Finance), een slim inkoopbeleid (Procurement), veilige en performante datasystemen (IT), lokale en internationale wetgeving (Legal), welzijn en groeikansen voor alle medewerkers (People & Organization), toekomstgerichte follow-up en sturing van de bedrijfsprestaties (Audit & Finance), … 

Elk departement draagt in hoge mate bij aan hoe we als farmabedrijf een impact hebben op de gezondheid. Bij Business Services lever je dus een wezenlijke maatschappelijke bijdrage. 

Je vervult niet zomaar een ondersteunende rol. Je werkt mee aan een betere organisatie, een betere werkplek en een betere geneesmiddelenproducent voor de patiënt. Je bent dan ook betrokken bij innovatieve projecten: van IT-trajecten voor verbeterde data-integriteit tot optimalisaties van interne procedures, ordermanagement en werkbaar werk.

Zo draag jij je steentje bij tot een innovatieve en stimulerende werkomgeving.

Business Services bij Novartis, dat télt:

  • 1 toegewijd team van collega’s uit verschillende departementen zet acties op rond werkbaar werk voor iedereen.
  • 20% deeltijds werken. Een vooruitstrevende cao maakt voor onze medewerkers een evenwichtige work-life balance mogelijk. 
  • 100 uur om te investeren in je ontwikkeling en groei dankzij ons enorme leeraanbod.
     

Jobs binnen Business Services

 

Toon alle jobs >


Enkele van jouw collega's:

Yannick - Site Data Integrity Officer

Yannick

100% van de werknemers moeten onze dataintegriteitsprincipes kennen. Dat komt de kwaliteit van onze producten ten goede en dus ook de gezondheid van de patiënt.”

 

Nathalie - People & Organization

1 belangrijke persoonlijke doelstelling. Zorgen dat medewerkers zich goed in hun vel voelen en zo met nog meer plezier kunnen meewerken aan onze missie.”

 

Marlies - Audit & Finance

9 landen waar ik verantwoordelijk voor ben. Met de juiste financiële strategieën en analyses, zorg ik ervoor dat Novartis duurzaam groeit.  Zo kunnen we onze patiënten nog beter helpen.”