Werken in Manufacturing

Produceer vooruitstrevende geneesmiddelen van topkwaliteit

Manufacturing

750 miljoen patiënten rekenen op de geneesmiddelen die Novartis wereldwijd – onder meer in Puurs – produceert.”

Zodra een product uitgebreide klinische trajecten heeft doorlopen en groen licht heeft gekregen, gaat het in productie. Op dat moment wordt het geneesmiddel tastbaar en helpt het mensen in nood.

Bij Manufacturing kom je terecht in een dynamische, hoogtechnologische omgeving. Ben je operator of technieker, validatie-expert, engineer of supervisor? Je vervult altijd een cruciale rol in de productie van meer dan 150 geneesmiddelen. Stuk voor stuk producten die mensen genezen en die hun comfort en levenskwaliteit verbeteren.

In Manufacturing staat precisiewerk en kwaliteit voorop. De machines volgen strak uitgemeten processen en moeten werken in optimale omstandigheden. Daarvoor zorg je als technicus of ingenieur.

Als operator leid je dan weer de afvulling, bereiding en verpakking van onze geneesmiddelen in goede banen.

Je werkt dus met tientallen collega’s samen aan uitzonderlijke productkwaliteit. En haalt zo maximale voldoening uit je werk. 

Manufacturing bij Novartis, dat télt:

  • 70 verschillende producten zien het licht op onze site.
  • 13 afvullijnen en 16 verpakkingslijnen garanderen een constante aanvoer voor onze patiënten.
  • 100 miljoen euro werd op 4 jaar tijd geïnvesteerd in innovatieve biotechnologische afvullijnen en het bijhorende laboratorium – een opsteker voor onze site in Puurs en voor de farmasector in het algemeen.

 

Jobs binnen Manufacturing

 

Toon alle jobs >


Enkele van jouw collega's: