Werken in Sales & Marketing

Bouw mee aan de reputatie van Novartis

Woman in office

“Elke actie die we ondernemen, zorgt ervoor dat patiënten zo snel mogelijk toegang krijgen tot de juiste behandeling.”

Bij Sales & Marketing informeer je doelgroepen helder en overtuigend over de geneesmiddelen van Novartis. Jouw doelgroep? Artsen en andere gezondheidszorgprofessionals. Je doel? De juiste informatie aanreiken over onze producten, zodat zij de beste keuze voor hun patiënt kunnen maken.

Je koppelt jouw commerciële blik aan wetenschappelijke bagage. Zo draag je bij tot een betere levenskwaliteit voor de patiënten – en daaruit haal je je grootste voldoening. Je werkt daarom mee aan bewustwordingscampagnes voor het grote publiek. En overtuigt gezondheidsprofessionals van onze geneesmiddelen met kwalitatieve productinformatie en medische opleidingen. Je werkt daarvoor intensief samen met je collega’s uit alle departementen. 

Bij Novartis kom je terecht in een organisatie met authentieke waarden en een sterk engagement voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Het is jouw taak om die boodschap te vertalen naar de buitenwereld. 

Samenwerken, nieuwe ideeën aanreiken en zin tonen voor initiatief en innovatie, dat vinden wij heel belangrijk.  Je bevindt je dan ook midden in een positieve omgeving met speak up-mentaliteit. Een omgeving die impact op de samenleving mogelijk maakt.

Sales & Marketing bij Novartis, dat télt:

  • In 155 landen zijn onze geneesmiddelen op de markt verkrijgbaar.
  • 7 therapeutische domeinen waarin we elke dag het verschil maken voor onze patiënten
  • 1, dat is de marktpositie van de Novartisgroep in België. 

Jobs binnen Sales & Marketing

Toon alle jobs >


Enkele van jouw collega's: