Werken in Supply Chain

Breng onze producten naar patiënten overal ter wereld

Supply Chain

1 miljoen producten verlaten elke dag onze site. Voor hun vertrek zijn ze opgeslagen in 3 magazijnen van samen meer dan 10.000 m2 groot.”

Als medewerker van Supply Chain zorg je er mee voor dat onze producten juist terechtkomen. Bij de mensen die ze nodig hebben om hun levenskwaliteit en gezondheid te verbeteren.

Supply Chain is een nauwkeurig afgestemde organisatie. Met jouw expertise slagen we erin om onze logistieke processen te stroomlijnen en continu te verbeteren. 

Als planner bij Novartis kijk je maanden, zelfs jaren vooruit en stem je het productievolume af op de vraag van de klant. Ga je aan de slag in ons magazijn? Dan zorg je dat opslag en orderpicking vlekkeloos verlopen en dat alles op tijd klaarstaat voor vertrek. Ook in export of customer service wachten je boeiende uitdagingen waar je in contact staat met onze leveranciers.

Welke functie je ook uitoefent binnen Supply Chain, je werkt samen met collega’s van uiteenlopende afdelingen, zowel nationaal als internationaal. Je wordt deel van een hechte familie die wereldwijd baanbrekende producten levert. En dus levenskwaliteit voor zo’n 750 miljoen mensen.

Supply Chain bij Novartis, dat télt:

  • 1 miljoen producten verlaten elke dag onze site.
  • 150 landen zijn rechtstreeks betrokken bij onze toeleveringsketen.
  • 10.354 m2, dat is de totale oppervlakte van onze 3 magazijnen voor afgewerkte 

 

Jobs binnen Supply Chain

 

Toon alle jobs >


Enkele van jouw collega's: