Werken bij Novartis Puurs

1 miljoen patiënten rekenen op onze geneesmiddelen. Hun levens verbeteren, dat inspireert ons en daagt ons uit. Als medewerker van onze productiesite – in dag- of ploegendienst – heb je impact.

Werken in Puurs 

Ga aan de slag in het hart van onze productie

Operatoren en ingenieurs, techniekers en laboranten, warehouse medewerkers en andere professionals, iedereen draagt zijn steentje bij. Samen vertalen we onze missie naar tastbare producten voor uiteenlopende therapeutische domeinen. Met jouw inzicht en vaardigheden lever je een rechtstreekse bijdrage aan de gezondheid van mensen over de hele wereld. 

Onze site in Puurs is het hart van onze productie én van onze innovatieve biotechlijnen, waarmee we bepalend zijn voor de toekomst van de farma. 

 

Jouw kansen binnen Novartis Puurs


Lokale functiedomeinen 

Bij Novartis Puurs kan je alle kanten op. Kies een functiedomein en vind de juiste job. 

Manufacturing
Manufacturing >
Supply Chain
Supply Chain >
Quality
Quality >
Young people
Young Graduates >
Office Atrium
Business Services >

 

 

 Enkele van jouw collega’s

Attejani – Component Warehouse Operator

17 jaar. Zo lang al zorg ik dat onze producten goed terechtkomen. Het is mijn bijdrage tot het welzijn van mensen wereldwijd. En dat voelt goed.

Component Warehouse Operator

“Ik fiets elke dag naar het werk, met een nagelnieuw elektrisch model dat ik lease via Novartis. Weer of geen weer, ik geniet altijd van mijn fietstochtje. 

Als ik aankom, overleg ik even met de vorige ploeg. We controleren of de ontvangen loten perfect in orde zijn. Beschadigde verpakkingen? Die melden we meteen. Logisch, want voor we de productie opstarten, moet alle informatie tot in de puntjes kloppen.

Er hangt een bruisende sfeer in het magazijn. Niet alleen omdat we een leuke groep collega’s hebben, maar ook door de dynamiek: the warehouse never sleeps. Met onze verschillende ploegen staan wij voor iedereen klaar. De klok rond. Wij blijven beschikbaar voor onze collega’s, maar ook voor chauffeurs uit binnen- en buitenland. Elke twee à drie minuten belt er wel iemand aan. 

Kwaliteit verdient de hoogste prioriteit in de farmaceutische wereld. Door alles netjes in orde te houden en ervoor te zorgen dat enkel de juiste goederen binnenkomen, draag ik bij tot het welzijn van patiënten over heel de wereld. En dat geeft een goed gevoel.” 

 

 

 

Tiphanie - Productie Supervisor VOB Packaging

16 miljoen producten. Zoveel goederen verpakken we jaarlijks in Puurs. Dat lukt alleen door goed samen te werken. Met een hecht team.

Productie Supervisor VOB Packaging

“Als verantwoordelijke van de verpakkingsafdeling sta ik met beide voeten in de productie. Ik ken de fabriek dan ook door en door. Oog voor detail is hier erg belangrijk. We inspecteren en verpakken de afgevulde spuitjes die bij ons toekomen grondig. 

Ondertussen blijven we onderzoek uitvoeren om nog betere resultaten neer te zetten. We doen dat samen met andere departementen binnen Novartis en doen ook een beroep op toonaangevende experts buiten het bedrijf. Zo bouw je bij Novartis een waardevol kennisnetwerk uit.

We halen elke dag het beste uit onszelf. En bundelen onze kennis en krachten. Zo maken we mee het verschil voor onze patiënten.”

Steffie - Compliance Scientist

100 verschillende markten. Dat zijn alle afzetmarkten waarop Novartis actief is. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat onze producten een consistent hoge kwaliteit hebben en altijd compatibel zijn met zowel de Belgische, Europese als de lokale wetgeving. 

Steffie - Compliance Scientist

“Ik beantwoord elke dag vragen van verschillende klanten uit uiteenlopende markten – verspreid over de hele wereld. Dat doe ik samen met mijn collega’s aan de hand van wetenschappelijke reviews. Onze collega’s van Regulatory Affairs bezorgen ons daarvoor de nodige documentatie. Zij volgen de verschillende wetgevingen op de voet.  

Ondertussen zorgen wij ervoor dat de richtlijnen correct worden geïmplementeerd in onze fabriek. Dat brengt regelmatige veranderingen met zich mee. Onze planning is dan ook nooit dezelfde. Elke dag is anders en dat vind ik leuk en uitdagend.

Als compliance scientist breng je de volledige site in lijn met de laatste wetgeving. Je komt dus overal en leert zo ongelooflijk veel collega’s met uiteenlopende functies kennen.  

We krijgen bij Novartis bovendien voldoende ruimte voor beweging en ontspanning. Zo zijn er de Energized For Life-campagnes, een programma voor welzijn thuis en op het werk.”