Werken bij Novartis Puurs

1 miljoen patiënten rekenen op onze geneesmiddelen. Hun levens verbeteren, dat inspireert ons en daagt ons uit. Als medewerker van onze productiesite – in dag- of ploegendienst – heb je impact.

Werken in Puurs 

Ga aan de slag in het hart van onze productie

Operatoren en ingenieurs, techniekers en laboranten, warehouse medewerkers en andere professionals, iedereen draagt zijn steentje bij. Samen vertalen we onze missie naar tastbare producten voor uiteenlopende therapeutische domeinen. Met jouw inzicht en vaardigheden lever je een rechtstreekse bijdrage aan de gezondheid van mensen over de hele wereld. 

Onze site in Puurs is het hart van onze productie én van onze innovatieve biotechlijnen, waarmee we bepalend zijn voor de toekomst van de farma. 

 

Jouw kansen binnen Novartis Puurs


Lokale functiedomeinen 

Bij Novartis Puurs kan je alle kanten op. Kies een functiedomein en vind de juiste job. 

Manufacturing
Manufacturing >
Supply Chain
Supply Chain >
Quality
Quality >
Young people
Young Graduates >
Office Atrium
Business Services >

 

 

 Enkele van jouw collega’s

17 jaar. Zo lang al zorg ik dat onze producten goed terechtkomen. Het is mijn bijdrage tot het welzijn van mensen wereldwijd. En dat voelt goed.

16 miljoen producten. Zoveel goederen verpakken we jaarlijks in Puurs. Dat lukt alleen door goed samen te werken. Met een hecht team.

100 verschillende markten. Dat zijn alle afzetmarkten waarop Novartis actief is. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat onze producten een consistent hoge kwaliteit hebben en altijd compatibel zijn met zowel de Belgische, Europese als de lokale wetgeving.