Werken bij Novartis Vilvoorde

Werken in Vilvoorde

Ga aan de slag bij een van de wereldleiders in de farma

Op onze site in Vilvoorde buig jij je mee over enkele van de meest uitdagende gezondheidsvraagstukken van onze samenleving. We ontwikkelen baanbrekende behandelingen en vinden nieuwe manieren om die te leveren aan zoveel mogelijk patiënten. Je komt terecht in een gepassioneerd team. Onze drijfveer? De impact die we hebben op patiënten en samenlevingen.

Met jouw skills en kennis zorg je ervoor dat onze producten vlot bij de patiënt raken. Zo zorg je mee dat Novartis haar toonaangevende rol als innovator kan blijven spelen. 

 

Jouw kansen binnen Novartis Vilvoorde

 

Lokale functiedomeinen 

Bij Novartis Vilvoorde vind je mogelijkheden voor jouw specialisatie. Kies een functiedomein en vind de juiste job. 

Office Atrium
Business Services >
Sales & marketing
Sales & Marketing >
Medical Science
Medical Science >
Market Acces
Market Access >

 

Enkele van jouw collega's

Ans - Clinical Study Manager

131 klinische onderszoekstrajecten lopen tegelijkertijd. Ons doel met die trajecten? Nieuwe houvast bieden voor mensen die hun hoop verloren zijn.

“Elke dag werk ik mee aan producten die mensen genezen en het comfort van patiënten vergroten. De levenskwaliteit van onze patiënten verbeteren, dat is dan ook mijn grootste drijfveer. Je geeft op die manier iets heel waardevols terug aan de maatschappij. Want in een gezondere samenleving belanden minder mensen in het ziekenhuis. En leven en genieten mensen van een betere levenskwaliteit. Dat is waar het om draait.

Samen met mijn collega’s probeer ik onze klinische studies zo snel mogelijk op te starten. Door ze strategisch in te plannen, pijnpunten te detecteren en kritisch te evalueren. Ik werk daarbij nauw samen met de artsen uit onze deelnemende ziekenhuizen. 

Het fijne is dat ik mijn agenda zelf kan bepalen. Ik werk enkele dagen per week thuis. Die flexibiliteit maakt het heel prettig om bij Novartis te werken.”